Csepeli Hírmondó

Csepeli Hírmondó XI./18.szám


Megjelent a Csepeli Hírmondó legfrissebb száma. A tartalomból: Megújul és bővül a Főváros HÉV-hálózata, Új sebészeti lézerkészülék, Átadták az év KRESZ-parkja díjakat, Iskolai helyzetkép tanévkezdés után, Sikerrel zárult a Tekerj Csepel, Nyugdíj után, Ismét találkoztak a Csepel Művek egykori dolgozói, Keresztútjárás, Jubileumi tárlat, Csepeli éremeső szeptemberben, Hódít a strandröplabda, országos bajnokok Csepelen, rejtvény, programajánló. Legközelebbi […]


Rólunk

A Csepeli Hírmondó a XXI. kerület lapja, melyet 2010 óta ad ki az önkormányzat. Az újság kezdetben havi, majd 2012-től kétheti rendszerességgel jelenik meg, 32 000 példányban, 24 – 32 oldalon. A lap az önkormányzat tevékenységének bemutatása mellett, a helyi közélet, kultúra, civil élet, sport eseményeiről is beszámol, valamint közérdekű, hasznos információkat, tudnivalókat is közöl.

Megjelenés: 2 heti rendszerességgel (csütörtöki napon).
Terület: Csepel
Lapzárta: A csütörtöki megjelenés előtti hét szerdája.
Terjesztés: Magyar Posta, reklamáció: 278-0711, info@csepelihirmondo.hu

Technikai adatok

Méret: 235×312
Kötészet: Hajtott
Szín: 4+4 color
Grafikai előkészítés: A hirdetéseket mérethelyesen, színes kivitelben, 300 dpi felbontásban kérjük.
Formátum: TIFF, JPG, EPS, PDF. Színtér: CMYK

Általános kérések: A magazin rotációs technológiával készül, a hirdetések elkészítésénél, kérjük ezt figyelembe venni. Kérjük, hogy a képfeldolgozás során használjanak színvisszavételi technikákat, GCR-UCR-t (Photoshopban: medium (közepes) beállítást). A nyomda a kompozit anyagokat black overprinttel (fekete alátöltéssel) világítja, ezért kérjük határozottan beállítani a fekete alátöltést (pl. InDesignban, Photoshopban). Problémát okozhat az apró vagy vékony vonalú betűkép több színből történő nyomtatása. Fekete szövegnél kérjük 100% black használatát. Fekete felületeknél kerüljük a több színből álló fekete használatát.
Amennyiben a hirdetést a szerkesztőség készíti el hozott anyag alapján, a grafikai előkészítés díja a hirdetés összegének az 50%-a.

Itt elérhető árlistánk!

Megjelenések 2020

A lapterjesztéssel kapcsolatos észrevételeivel kérjük, keresse a Csepeli Városgazdát: +36 1 278-5848